Diagnose

Knieklachten kunnen van grote invloed zijn op uw dagelijks functioneren. Logisch dat u snel geholpen wilt worden. Bij ons kunt u altijd binnen 3 werkdagen terecht voor een uitgebreid onderzoek. Een gespecialiseerd kniefysiotherapeut analyseert uw klachten. Vaak zijn die klachten ontstaan door een combinatie van factoren. Een goede diagnose vinden wij van het allergrootste belang omdat hier de basis wordt gelegd voor een succesvol hersteltraject.

Bij de eerste afspraak wordt u uitgebreid onderzocht. Het kniegewricht wordt uitvoerig getest, evenals de banden, de spieren en de aangrenzende gewrichten (lage rug, heup, enkel). Zo ontstaat een compleet beeld over de kniefunctie en de mogelijke relatie tussen de knieproblemen en eventuele andere gewrichten. U kunt ook bij ons terecht voor een second opinion.

Behandelplan
De uitvoerige diagnose van uw klachten leidt tot een goed onderbouwd behandelplan dat we met u bespreken. Het vervolgtraject kan plaatsvinden bij het Knie Expertise Centrum of bij een andere behandelaar.

Pijn aan uw knie? Aarzel niet, neem contact op! Stel uw vraag