Over ons

Het Knie Expertise Centrum is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van (sub)acute, chronische en postoperatieve knieklachten.

Pijn, instabiliteitsklachten of andere fysieke beperkingen rondom de knie? Maak gebruik van de kennis, ervaring en de innovatieve diagnose- en behandelmogelijkheden van het Knie Expertise Centrum. Een zorgvuldig gestelde diagnose en een adequate behandeling zorgen ervoor dat uw knieklachten snel verminderen.

Natuurlijk zijn wij ook bereid om een second opinion uit te voeren voor patiënten en/of hun behandelaars.

Ons team

Gespecialiseerde kniefysiotherapeuten vormen de basis van ons team. Echter kijken we bij iedere persoon zorgvuldig naar een optimale samenstelling van uw persoonlijke behandelteam. Kan onze echografist daarin een rol spelen? Is een podotherapeut gewenst of moet een van onze orthopeden meekijken? In onze multidisciplinaire besprekingen staat uw persoonlijke hulpvraag altijd centraal. Lees meer over onze multidisciplinaire samenwerking.

Kwaliteit

Wij zijn trots op de waardering die wij krijgen van patiënten en behandelaars.

Onze expertise komt tot uiting in:
– tevreden patiënten;
– hoog kwalitatieve behandeltrajecten;
– transparante en kostenefficiënte behandeltrajecten;
– veel verzoeken tot second opinions;
– samenwerking met zorgpartners, universitaire centra en ziekenhuizen.

Alle fysiotherapeuten van het Knie Expertise Centrum staan ingeschreven in het wettelijke BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).